GE300 203dpi

TT Tekercses címkenyomtató család

Godex GE300 203dpi címke nyomtató
Godex G300 címkenyomtató! Kompakt méret! Godex G300 címkenyomtató! Ergonomikus formaterv! Godex G300 címkenyomtató! Gyors nyomtatás! Godex G300 címkenyomtató! Egyszerű használat! Godex G300 címkenyomtató! Megbízhatóság Godex! Godex G300 címkenyomtató! Adatbázis kezelés!
TÖKÉLETES MEGOLDÁS
NAPI 1000-3000
CÍMKE NYOMTATÁSÁHOZ!

A legjobb ár/érték arányú címkenyomtató kínálatunkban,
technikai paramétereinek és megbízhatóságának köszönhetően!

Felhasználási területe széleskörű: az irodai alkalmazástól a gyógyszeriparon keresztül a logisztikáig, számos helyen megállja a helyét a Godex G300 címkenyomtató. A széria kedvező árfekvése és megbízhatósága miatt a legmegfelelőbb választás a könnyű címkézési alkalmazások területén, ahol a felhasználóknak egyszerűen kezelhető, de megbízható nyomtatóra van szükségük.

Kifejezetten azoknak ajánljuk, akik eddig lézer vagy tintasugaras nyomtatóval állítottak elő címkéket, ill. kis mennyiségben
(napi nyomtatási igény nem több, mint átlagosan 1-3.000 címke) nyomtatnak etiketteket.

-3%
75.900.- helyett
sssssss
INGYENES szállítás!

Egyszerűség,
Megbízhatóság,
Godex!

A Godex G300 a gyártó legkeresettebb asztali nyomtatója, ami kedvező ára ellenére, magas technikai színvonalat és megbízhatóságot képvisel. A G300 a korábban nagy népszerűségnek örvendő Godex EZ1105 típust váltja fel, örökölte annak megbízhatóságát és felépítését, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően magasabb technikai szintű tulajdonságokkal van ellátva!

A nyomtató kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés. A Godex G300 kompakt, helytakarékos kialakítással, erős, 32-bites processzort foglal magában a gyors nyomtatási teljesítményért, nagyobb memóriával rendelkezik több grafikatárolásaérdekében, hosszabb címkeformátumokat fogad el és gyorsabb média feldolgozást tesz lehetővé egészen 108 mm-ig!

Godex GE300 203dpi címke nyomtató
Godex GE300 203dpi címke nyomtató

Egyszerűen telepítés,
növekvő termelés

Nem kell aggódnia, hogy a Godex G300 címkenyomtató minden helyet elfoglal! A kompakt méretnek (alapterület: 22 x 24 cm) és stílusos designnak köszönhetően öröm vele a munka.

A Godex G300 nyomtató alapkiépítésben USB, RS232 (soros) és Ethernet 10/100 printserver (UTP) interfésszel rendelkezik, így könnyedén összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.

A G300 több parancsnyelvet is kezelni tudó belső szoftvere mind azt segíti elő, hogy az eddig is sikeres Godex EZ1105 nyomtató, vagy esetlegesen más gyártók (Zebra, Eltron) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek. A printer alapkiépítésben ismeri az GEPL(GodexEltron® Printer nyelv) és a GZPL (Godex Zebra® Printer nyelv) nyomtatási parancsnyelveket!

Élje át a minőségi
nyomtatás élményét

A Godex G300 thermál-transzfer nyomtató tiszta, kontrasztos nyomatot eredményez minden egyes címkén! A printer nyomtat hőérzékeny direkt termál papírra, de megfelelő festékszalag behelyezésével normál papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen használható.

Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

Godex GE300 203dpi címke nyomtató
Godex GE300 203dpi címke nyomtató

Címketervezés,
Adatbázis kezelés,
Nyomtatás

A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Godex GoLabel magyar nyelvű szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet.

A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). A szoftver adatbázis kezelésre is képes, aminek köszönhetően kiemelkedik a konkurens címketervező szoftverek közül, mert a legtöbb gyártónál ilyen funkció csak extra felárért érhető el!

Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows driver-t, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl.Microsoft®Office™ és egyéb népszerű programok.

Vásárlástól a nyomtatásig:

A termékhez minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel , szoftver, 150 db minta etikettcímke)!Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű címkét és festékszalagot szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát. A nyomtatóhoz Magyarország legnagyobb alapanyag és méretválasztékban kínálunk címkéket ratkárról
(tekintse meg egyedülálló raktári választékunkat).

Megrendelés

A termék nettó ára: 73 500 Ft

db
Szállíthatóság
Raktáron több, mint 20 db
Szállítási költség: Ingyenes

Budapesti címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (12.11.)
Vidéki címre: azonnali megrendelés esetén Hétfő (12.11.)
Személyes átvétel irodánkban: foglalható és átvehető