Kellékanyag

Öntapadó etikett címke

Etikett címke

Közép-Európa egyik legnagyobb raktárról elérhető tekercses etikett címke választékából válogathat kiemelt partnereink kínálatában. Egyedülálló méret- és alapanyag- választékból válogathat, melyet akár másnapra szállít a Webmaxx Stúdió Kft.!

Partnereink a szakmai felkészültségre nagy hangsúlyt fektetnek, így a legmegfelelőbb etikett címke kiválasztásában szívesen állnak rendelkezésére!

Etikett címke alapanyagok

Direkt termál címke: Ez a típus direkttermál technológiával (festékszalag nélkül) nyomtatható, és száraz, normál hőmérsékletű környezetben ajánlott. A Thermo alapanyagok közül a Thermo-TOP a prémium kategória, amely bevonata révén különösen ellenálló a nedvességgel, hővel és súrlódással szemben.

Papír címke: Thermo-transzfer technológiával (festékszalag használatával) nyomtatható alapanyag. Főként száraz környezetben használható, ellenáll a súrlódásnak és a közvetlen napfénynek. Az információt hosszú időn át megőrzi.

Műanyag címke: Különleges vagy extrém körülmények között használt címkékhez ideális. Kiemelkedik nedvesség-, vegyszer-, mechanikai igénybevétel- és extrém hőmérséklet-állóságával. Tartós, minőségi nyomatot biztosít mind kültéri, mind beltéri alkalmazás esetén. Gyakran használják az elektronikai, autóipari és vegyipari szektorokban.

Festékszalag

Amennyiben nem termál alapanyagú etikett címkék nyomtatásáról van szó, szükség van thermotranszfer festékszalagok alkalmazására. Ezek a festékszalagok több elnevezéssel is ismertek, például TTR, ribbon, termotranszfer fólia vagy termáltranszfer festékszalag.

Egy minőségi nyomat elérésének kulcsa a megfelelő festékszalag kiválasztása.  A Godex címkenyomtatókhoz elsősorban a Tezeko által gyárott festékszalagokat ajánljuk. A Tezeko kínálatában megtalálhatók a különböző típusú festékszalagokszalagok, beleértve a matt és fényes papírra használhatókat, a műanyag címkékhez valókat, valamint a near-edge és színes szalagokat is.

Tezeko festékszalag

Festékszalag alapanyagok

WAX festékszalag: a wax alapanyagú festékszalagok főként papír címkékhez használatosak. Jellemzőik a kis fejhőmérséklet és a nagy nyomtatási sebesség.

WAX-RESIN festékszalag: ez a kombináció mindkét alapanyag típus előnyeit ötvözi, elsősorban fényes vagy bevonatos papír alapú és intenzívebb igénybevételű címkékhez ideális.

RESIN festékszalag: a resin alapanyagú festékszalagok kiválóan ellenállnak a mechanikai igénybevételnek és a vegyszeres oldószereknek. Leginkább szintetikus anyagokon (PP, PE, PET, stb.) alkalmazhatók, magasabb fejhőmérsékletet igényelnek és lassabb nyomtatási sebességet kínálnak.

Kiemelt partnereink