Godex GE330 címkenyomtató

Kis méretű címke és apró betűk - itt a megoldás!

Godex GE300 címkenyomtató

A Godex GE330 címkenyomtató alkalmazásával többé már a kis méretű betűk és részletgazdag címketervek sem jelenthetnek akadályt!

Felhasználási területe széleskörű: az irodai, bolti alkalmazástól a elektronikai iparon keresztül a logisztikáig számos helyen hasznosítható a Godex GE330 címkenyomtató. A Godex GE330 verhetetlen ára és megbízhatósága miatt, asztali 300 dpi-s kategóriában a legjobb választás, ha igény a kis méretű betűk vagy grafikai elemek nyomtatása.

A Godex G szériájú asztali címkenyomtató sorozatának legnagyobb tagja a GE330, mely napi 1.000-3.000 címke nyomtatására ajánlott, 300 dpi-s termáltranszfer printer. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel!

Egyszerűség, megbízhatóság, Godex GE300 címkenyomtató!

A Godex GE330 címkenyomtató kedvező ára ellenére, magas technikai színvonalat és megbízhatóságot képvisel. A GE330 a korábban nagy népszerűségnek örvendő Godex EZ1105 típust váltja fel, örökölte annak megbízhatóságát és felépítését, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően magasabb technikai szintű tulajdonságokkal van ellátva!

A nyomtató kialakításának fő szempontjai az egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés. A Godex GE330 kompakt, helytakarékos kialakítással, erős, 32-bites processzort foglal magában a gyors nyomtatási teljesítményért, nagyobb memóriával rendelkezik több grafika tárolása érdekében, hosszabb címkeformátumokatfogadel és gyorsabb média feldolgozást tesz lehetővé egészen 105,7 mm-ig!

Godex GE300 címkenyomtató

Könnyű telepítés, növekvő termelés - Godex GE330 címkenyomtatóval!

Godex GE300 címkenyomtató

Nem kell aggódnia, hogy a Godex GE330 címkenyomtató minden helyet elfoglal! A kompakt méretnek (alapterület: 22 x 24 cm) és stílusos designnak köszönhetően öröm vele a munka.

A Godex GE330 vonalkód nyomtató alapkiépítésben USB, RS232 (soros) és Ethernet 10/100 printserver (UTP) interfésszel rendelkezik, így könnyedén összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.

A Godex GE330 etikett nyomtató több parancsnyelvet is kezelni tudó belső szoftvere mind azt segíti elő, hogy az eddig is sikeres Godex EZ1105 nyomtató, vagy esetlegesen más gyártók (Zebra, Eltron) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállíthatóak legyenek. 

A Godex GE330 címkenyomtató alapkiépítésben ismeri az GEPL(GodexEltron® Printer nyelv) és a GZPL (Godex Zebra® Printer nyelv) nyomtatási parancsnyelveket!

Élje át a minőségi címkenyomtatás élményét
a Godex GE330 címkenyomtatóval

A Godex GE330 etikett címke nyomtató thermál-transzfer nyomtató tiszta, kontrasztos nyomatot eredményez minden egyes címkén! Az eszköz nyomtat hőérzékeny direkt termál papírra, de megfelelő festékszalag behelyezésével normál papír, műanyag, karton és textil alapanyagú média is egyszerűen használható.

Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

Godex GE300 etikett címke nyomtató

Címketervezés, adatbázis kezelés, címkenyomtatás

Godex GoLabel címketervező program

A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Godex GoLabel magyar nyelvű címketervező program biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet.

A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). A szoftver adatbázis kezelésre is képes, aminek köszönhetően kiemelkedik a konkurens címketervező szoftverek közül, mert a legtöbb gyártónál ilyen funkció csak extra felárért érhető el!

Szintén mellékeljük az eszközhöz a Mac, Linux és Windows driver-t, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni az adott operációs rendszerben használt programokból.

Vásárlástól az etikett címkenyomtatásig
Godex GE330 címkenyomtatóval

A Godex vonalkód nyomtató működéshez minden szükséges összetevőt a csomagba tettünk – USB interfész kábel, tápegység, tápkábel, Godex GoLabel címketervező program!

Kiemelt értékesítő partnereink kínálatában raktárról vásárolhat etikett címkét és festékszalagot, amik használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.

Godex címkenyomtató csomag

Gyakran ismételt kérdések

A DPI az angol dots per inch rövidítése, ami azt jelenti, hogy 1 inch-en belül mennyi pont található a nyomatban – ez a címkenyomtató felbontásának a mérőszáma. Minél nagyobb a címkenyomtató fejének a felbontása, annál részletgazdagabb nyomatkép előállítására alkalmas. Az általános címkézési feladatok ellátására tökéletesen elegendő a 203 dpi felbontású címkenyomtató, azonban ha kis betűméret vagy részletgazdag logó nyomtatása is feladat akkor már a nagyobb felbontású verziók vásárlása javasolt.

A címkenyomtatókat is hasonlóan karban kell tartani, mint egy normál asztali/irodai íves nyomtatót. Az általános karbantartáshoz/tisztításhoz azonban nem szükséges szervizhez fordulnia, könnyedén el tudja végezni. Partnereink kínálatában különböző speciálisan a címkenyomtató tisztítására alkalmas kellékanyagot vásárolhat, ezzel eltávolítható a nyomtatófejről a festékmaradvány, vagy épp a gumihengerekről az egyéb szennyeződések.

A direkt termál és termál transzfer technológiájú tekercses etikett címkenyomtatók egy szín nyomtatására alkalmasak, árnyalat és színátmenet nélkül. A termál transzfer nyomtatókba vásárolható színes festékszalag is - pl. piros, kék, zöld – de ebben az esetben is csak egy szín a nyomtatására képesek.

A Godex címkenyomtató készülékekhez ingyenesen biztosítunk címke tervező szoftvert. A programmal egyszerűen és könnyedén tervezhet címkéket, mely szabadon tartalmazhat vonalkódot, szöveget, grafikát, logót, stb. Sőt a versenytársak címketervező programjaival ellentétben a Godex GoLabel szoftver adatbázis kezelésre is alkalmas.

Gyakori kérdések Godex címke nyomtató

Godex GE330 címkenyomtató specifikáció

Megnevezés
Méret251 * 164 * 200 mm
Használható médiákThermal papír, normál papír, műanyag és textil
Napi terhelhetőség:1000 - 3000 cimke/nap
Nyomtatási felbontás300 dpi
Nyomtatási szélességmax. 105,7 mm
Nyomtatási sebességmax. 127 mm/sec
Programozási nyelvEZPL, GEPL, GZPL
InterfészUSB, RS232/Soros, Ethernet
Nyomtatási módThermal transfer és Direct thermal
Fizikai jellemzőkSúly: 1,8 kg
Működési hőmérséklet: 5-40 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Állítható
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Nincs
Kijelző: Nem
Címke jellemzőiCímke szélesség: 25,4 - 118 mm
Címke magasság: 4 - 1727 mm
Címke vastagsága: 0,076 - 0,2 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 25 mm, 40 mm
Maximális tekercs átmérő: 127 mm
Festékszalag jellemzőiFej típusa: FLAT
Festékszalag típus(ok): WAX, RESIN, WAX/RESIN
Festékszalag szélesség: 30 - 110 mm
Festékszalag maximális hossz: 110 méter
Festékszalag külső átmérő: 40 mm
Festékszalag tekercselés: out
Festékszalag cséve belső átmérője: 12,7 mm (1/2 col)
Festékszalag cséve szélesség: 110 mm
Festékszalag rendezése: középre

Letöltések

Kiemelt partnereink